Rruga Komuna e Parisit
067 754 4444
067 754 4444
Delivery

Rreth Nesh

Restoranti

Gjithçka filloi kur provuam kafshatën e pare të Pastramit dhe Hamburgerave në New York. Çdo gjë ndryshoi, një shije e perkryer!

Kështu që vendosëm të fillonim restaorantin tonë të burgerave me të vetmin qëllim që të ndryshojmë konceptin e burgerave nga një ushqim fast-food në një ushqim të shëndeteshëm që përmbledh të gjitha vlerat ushqyese të një vakti.

I vendosur në qytetin e gjallë të Tiranës, Delibros Burger qëndron si një restorant unik dhe joshës që magjeps me shijet dhe krijimet e kuzhinës së saj. I ndodhur mes rrugëve plot zhurmë dhe trashëgimisë së pasur kulturore të Tiranës, kjo perlë gastronomike fton klientët të nisin një udhëtim plot shije.

Kuzhina

Kuzhina e Delibros Burger është një qendër e gjallë e kreativitetit dhe ekspertizës së kuzhinës. Prapa skenave, stafi i kuzhinës punon me zell për të sjellë në jetë shijet dhe për të siguruar që çdo pjatë të përmbush standardet më të larta të cilësisë. Kuzhina është e pajisur me mjetet e gatimit më të fundit, duke i lejuar ekipit të ushtrojë zanatin e tyre me saktësi dhe finesë. Me fokus në përdorimin e përbërësve me burim lokal, kuzhina e Delibros Burger është një vend ku prodhimet e freskëta, erëzat aromatike dhe copat premium të mishit bashkohen për të krijuar hamburgera të shijshëm. Shefi i kuzhinës krenohet me mjeshtërinë e tij, duke i kushtuar vëmendje çdo detaji për të siguruar që çdo pjatë të jetë një vepër arti si në paraqitje ashtu edhe në shije.

Kitchen

Kuzhina e Delibros Burger është një qendër e gjallë e kreativitetit dhe ekspertizës së kuzhinës. Prapa skenave, stafi i kuzhinës punon me zell për të sjellë në jetë shijet dhe për të siguruar që çdo pjatë të përmbush standardet më të larta të cilësisë. Kuzhina është e pajisur me mjetet e gatimit më të fundit, duke i lejuar ekipit të ushtrojë zanatin e tyre me saktësi dhe finesë. Me fokus në përdorimin e përbërësve me burim lokal, kuzhina e Delibros Burger është një vend ku prodhimet e freskëta, erëzat aromatike dhe copat premium të mishit bashkohen për të krijuar hamburgera të shijshëm. Shefi i kuzhinës krenohet me mjeshtërinë e tij, duke i kushtuar vëmendje çdo detaji për të siguruar që çdo pjatë të jetë një vepër arti si në paraqitje ashtu edhe në shije.

Ushqimi

Shefi i kuzhines që është edhe pika jonë më e fortë, Chef Neri i cili ka studiuar për kulinari në Gjermani dhe pas një eksperince disa vjecare pune u rikthye në Shqipëri me Delibros Restaurant.

Kur bëhet fjalë për përbërësit që përdorim, ne kemi prioritet marrjen e mishit dhe shpendëve më të mirë të certifikuar Hallall nga furnizues të besueshëm. Angazhimi ynë ndaj cilësisë do të thotë që ne sigurojmë që produktet tona të përmbushin standardet strikte Hallall, duke iu përmbajtur udhëzimeve etike dhe fetare. Nga mishi i viçit deri te pula, çdo mish që përdorim i nënshtrohet kontrolleve rigoroze të cilësisë për të siguruar freskinë dhe integritetin e tij.