Rruga Komuna e Parisit
067 754 4444
067 754 4444
Delivery

Menu

Combo

Chicken Burger Combo
860

Crispy Chicken Burger, Coleslaw Salad, Patate, Pepsi

Vegetarian Burger Combo
990

Vegetarian Burger, Coleslaw Salad, Patate, Pepsi

Cheese Burger Combo
990

Triple Cheese Burger, Coleslaw Salad, Onion Rings, Pepsi

Burger

Smash Burger
430

Mish Viçi 100%, Djathë Cheddar, Qepë të karamelizuara, Sallatë, Salcë burgeri

Crispy Chicken
490

Mish pule, Domate, Sallatë, Djath Cheddar, Salcë Burgeri

Super Vegetarian Burger
530

Mishi vegjetarian (përzierje thjerrëzash, bollguri, qepë, selino, presh, hudhër, kërpudha, arra indiane), Domate, Jalapenos, Qepë të marinuara, Salce burgeri.

Rrelsi Burger
550

Mish Viçi 100%, Pastrami, Qepë e karamelizuar, Djathë Kaçkavall, Salcë Burgeri

Triple Cheese
590

Mish viçi 100%, Gorgonzola, Mozzarella, Cheddar, Qepë të karamelizuara, Salcë burgeri, Sallatë

Tangerllëk Burger
610

Mish viçi 100%, Djath Gorgonzola, Dardhë e pjekur, Qepë të karamelizuara, Arra, Boronicë e egër, Sallate, Salcë burgeri

Vitello Tonato
620

Mish viçi 100%, salcë tonn (achuge, salcë soje, qepë, peshk tonn, majo), sallatë, karrota të marinuara, kaperi

Butter Burger
650

Mish viçi 100%, gjalp (gjalp francez cilësisë së lartë, i përpunuar me erëza te freskëta), kastraveca turshi, qepë të kuqe, djathë cheddar, sallatë dhe salcë burgeri

Chuck Norris
820

Mish viçi 100% (double), Djathë Cheddar (double), Domate, Kastravecë turshi, Qepë të karamelizuara, Sallatë, Salcë burgeri

Delibros Burger
980

Mish viçi 100%, Djathë cheddar, Qepë të karamelizuara, Pastrami, Kërpudha

Pastrami
1200

Mish pastrami 200gr, Kastraveca turshi, Mustardë